Gyakorló gumilap kezdő dobosoknak

Nincs raktáron

Az Ashkatan Marimba Mallets első nem "sajátmárkás" terméke ez a 30 cm átmérőjű, Moboog névre hallgató gumilap otthoni gyakorláshoz, kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Az Ashkatan VOTAN gumilapok olcsóbb, egyszerűbb kivitelezésű alternatívájaként kínáljuk azok számára, akik nem szeretnének túl nagy összeget beleinvesztálni a gyakorlásba. Szivacsos aljának köszönhetően nem csúszik el az asztalra vagy magára a kisdobra téve, de kisdobállványba is könnyen befogható.

Anyaga: mdf, gumi, szivacs

Mérete: 30 cm

4 500 Ft

Az Ashkatan VOTAN gumilapok olcsóbb, egyszerűbb kivitelezésű alternatívájaként kínáljuk azok számára, akik nem szeretnének túl nagy összeget beleinvesztálni a gyakorlásba.

Magyar tervezésű termék (pontosabban személyesen én terveztem), maga a gyártás azonban teljes egészében külföldi alvállalkozónál történik. A paraméterei teljes mértékben megegyeznek a valamivel drágább Ashkatan VOTAN gumilapokkal, csupán a kivitelezésben fordulhat elő némi eltérés. A vásárlói garancia természetesen erre a termékre is vonatkozik, így ha nem vagy elégedett, 14 napon belül visszakapod az árát.

Hasonló termékek