Fusion X univerzális marimba/vibrafon ütő

Nincs raktáron

Az ár egy párra értendő.

- Különlegesen szép, víztiszta hangzás a mohairtartalmú fonalnak köszönhetően

- Vékony, rugalmas rattan nyél

- Természetes gumi "mag" az ütő fejében

- Minden stílusban jól használható

- Megfelelő súlyarányok

- Marimbán és vibrafonon is szépen szól

9 800 Ft

A Fusion X az eddigi legrendhagyóbb ütőnk, ami szakít minden hagyománnyal és megreformálja a marimba ütőkkel kapcsolatos elképzeléseinket. Lássuk, hogyan!

- Kifejezetten arra terveztünk, hogy mindenhol megállja a helyét: a marimba alsó és felső oktávjaiban, valamint vibrafonon is gyönyörűen szól!

- Alapvetően marimba ütő, mégis rattan nyele van, ami rugalmassá és lendületessé teszi.

- Más rattan marimba ütőkkel ellentétben a Fusion X nyele nem vastagabb a fanyélnél. Emiatt nem lesz olyan érzésünk, mintha vibrafon ütővel próbálnánk marimbázni. Az érzés inkább a marimba ütőkéhez hasonlítható, csak sokkal könnyedebb és lendületesebb játékot tesz lehetővé.

- A fura, "szőrös" fej a fonal mohairtartalmának köszönheti különleges dizájnját. Ez az anyag mindenféle mellékzörejt eltüntet a marimba hangjából, és a játékunknak szinte üveges csengésű, víztiszta hangzást kölcsönöz!


A Fusion X megalkotására egy teljes évet szántunk, és a végeredmény felülmúlta az elképzeléseinket. Ez az ütő nem csupán marimbán, hanem vibrafonon is használható, ráadásul a marimbának minden oktávjában szépen szól, tehát a lehető leguniverzálisabb ütő. Közepes, félpuha, félkemény és vibrafon ütő is egyben!


Hasonló termékek