IMPRESSZUM

Kedves Érdeklődő!

Rendszeresen állítunk ki számlát Tankerületi Központok és alapítványok felé, több ízben vettünk részt céges pályázatokban és a közelmúlt hangszercsere programjaiban. Természetesen tudunk átutalásos számlát kiállítani, az Önök által megadott fizetési határidővel. Készséggel állunk rendelkezésre, segítünk, hogy a fenntartó a lehető legrugalmasabban teljesíthesse az igénylést.

Szükség esetén küldünk hivatalos árajánlatot, a számlakiállítás időpontjával és fizetési határidejével kapcsolatban rugalmasak vagyunk. Előfordulhat, hogy egy igénylésre egy bizonyos keretösszeg áll rendelkezésükre: ilyen esetekben természetesen alkalmazkodunk, nagyobb megrendelések esetén akár kedvezményt is biztosítunk. Hívjanak, keressenek bátran az alábbi elérhetőségeinken:

A vállalkozás neve: Domoki Soma Levente e.v.

A vállalkozás székhelye: 5084 Rákócziújfalu, Rákóczi út 18.

A vállalkozás elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: ashkatan.mallets@gmail.com

Okirat nyilvántartási száma: 50224898

Adószáma: 77062688-1-36

Telefonszáma: +36304509526

A tárhely-szolgáltató adatai: "Webnode AG", Gartenstrasse 3, 6304, Zug, Svájc

Hangszerboltokat és más viszonteladó megrendelőinket kérjük, vegyék figyelembe, hogy a termékeink ÁFA kulcsa AAM, vagyis alanyi adómentes!