Ashkatan Kipchak F86 közepes marimba ütő - 1 pár

Hangzás: közepesen kemény

Kategória: haladó

Anyaga: nyírfa vagy hegyi juhar (készlettől függően), kaucsuk, pamut, akril. Ha szeretnéd magad kiválasztani a nyél anyagát, bátran kérd a segítségünket emailben vagy telefonon! A megrendelésed leadásakor is leírhatod nekünk speciális kérésedet a "megjegyzés" rovatban.

Hangszer: marimba

Használat: a marimba teljes terjedelmében, szóló- és zongorakíséretes darabokhoz. A legfelső oktávban érdemes kipróbálni az R89-es keménységet.

8 200 Ft

Az Ashkatan Kipchak F86-os marimba ütő az egyik legnépszerűbb ütőnk. Ez nem véletlen, hiszen a marimba teljes terjedelmében használható. A legfelső oktávban érdemes kipróbálni "testvérét", az R89-es típust, de ha a legsokfélébb ütőt keressük, ez lesz a jó választás.

A nyél anyaga hegyi juhar vagy sárgástörzsű nyír a készlettől függően. Mindkét faanyag teljesen sztenderd játékérzetet nyújt, illetve a tapasztaltabb ütőhangszeresek számára egy kicsivel rugalmasabbnak tűnik a megszokott, tizenkettő egy tucat "nyugati" ütőkhöz képest. Ez persze kifejezetten célunk volt a fejlesztésük során. A hegyi juhar és a sárgástörzsű nyír között alapvetően nincs érezhető különbség, de ha kifejezetten ragaszkodsz valamelyik faanyaghoz, írj nekünk  egy emailt és tájékoztatunk róla, hogy várhatóan mikor lesz készleten a kedvenc anyagoddal.

Hasonló termékek