Karácsonyi ajándék 2020 - EXTERNÁLIÁK 4. rész

2020.12.31

Ahogyan az előző bejegyzésemben írtam, ezentúl minden karácsonykor valamilyen különleges ajándékkal kedveskedünk a biodiverzitásnak, hogy a vállalkozás externáliáit csökkentsük. Ha nem tudod, mi az az externália, kattints ide, és mindjárt érteni fogsz mindent.

Szóval, ahogy korábban is írtam, az idei év ajándéka igazán különleges: az Ashkatan Marimba Mallets vállalkozás egy farkast fogadott örökbe! Jól értetted: egy farkast. Vannak Magyarországon vadon élő farkasok? Szerencsére már igen, újra vannak.  A farkasok rendkívül érzékeny és sérülékeny állatok, és az életben maradásukhoz szükséges kényes egyensúlynak a megőrzéséhez rengeteg munkára van szükség, azonban ha ez sikerül, az sokkal élhetőbb és fenntarthatóbb erdőket eredményez. Ezért döntöttünk úgy, hogy mi is beszállunk a programba, amiről itt olvashatsz bővebben.

Az örökbefogadói oklevelünk az épülőben lévő új műhelyünk falát díszíti majd:)

Ez tehát a mi karácsonyi ajándékunk, amit igazán lelkesen és igazán őszinte szívvel adunk. Örülünk, hogy adhatunk, és örülünk, ha ezzel másokat is inspirálhatunk.

Hálásan megköszönöm, ha megosztod az elmúlt napok cikksorozatát. Sokat segítesz vele, nem csak nekünk, hanem a következő nemzedékeknek. Ha nem olvastad még, kattints ide, meg fogod látni, mire gondolok.

Boldog karácsonyt és kitartásban, sikerekben, sok-sok zenélésben gazdag új évet kívánok!

A cikksorozat szerzője: Domoki Soma Levente

Ashkatan Kipchak N95 hegyi juhar marimba ütő

Hangzás: kemény Kategória: haladó Anyag: hegyi juhar, bambusz - a nyírfa nyelű változatnál rugalmasabb, egyedibb játékérzetet biztosít Hangszer: marimba, vibrafon Használat: a marimba felső oktávjaiban, zongorakíséretes darabokhoz, vibrafonos kamaraszólamokhoz Az ár 1 párra (2 db) értendő.

7 300 Ft

Ashkatan Kipchak F86 közepes marimba ütő - 1 pár

Hangzás: közepesen kemény Kategória: haladó Anyaga:  nyírfa vagy hegyi juhar (készlettől függően), kaucsuk, pamut, akril. Ha szeretnéd magad kiválasztani a nyél anyagát, bátran kérd a segítségünket emailben vagy telefonon! A megrendelésed leadásakor is leírhatod nekünk speciális kérésedet a "megjegyzés" rovatban. Hangszer: marimba Használat: a marimba teljes terjedelmében, szóló- és zongorakíséretes darabokhoz. A legfelső oktávban érdemes kipróbálni az R89-es keménységet .

8 200 Ft