Ajándékutalványt nyertél? Mutatjuk, hogyan váltsd be

2021.04.22

Ha ezt a bejegyzést olvasod, valószínűleg Te is a győri országos verseny díjazottja vagy. Ezúton is gratulálunk az eredményedhez, és sok-sok további, örömteli zenélést kívánunk.

Mindjárt megmutatjuk, hogyan tudod beváltani az ajándékutalványodat vagy a kedvezménykuponodat.

Kérlek, előtte annyit engedj meg, hogy egy kicsit büszkélkedjünk: az idei versenyt 37.000 Ft értékű ajándékutalvánnyal támogattuk, ami ebben a nehéz időszakban még nekem is soknak tűnik, pedig egyébként rendkívül nagyvonalúan szoktam gondolkodni, ha a jövő zenészeit támogathatom. Az, hogy ezt a válságot átvészeljük, a legnagyobb kihívás, amivel eddig szembenéztünk, hiszen a vásárlóink mind zeneiskolába / zeneművészetire járnak. Azok pedig az elmúlt egy évben nem sokat voltak nyitva.

Emellett 17 darab 20%-os kedvezménykupont osztottunk ki a verseny díjazottjainak, ami - tekintve a hozzánk befutó megrendelések átlagárát - további minimum 25.000 forint hozzájárulást jelent. Ezért cserébe nem várunk el tőled semmit, nem írjuk le az adónkból, nem kalkuláltuk bele az árainkba - ez tényleg csak ajándék. Ha nyomsz egy lájkot vagy megosztod a cikket, azt megköszönjük, de ezen kívül csak annyit tehetsz, hogy élsz a lehetőséggel, és felhasználod az utalványodat.

És hogy tudod ezt megtenni?

Amikor beraktad a kívánt termékeket a kosaradba, kattints a "KIFIZETÉS" gombra. Így:

Ezután meg kell adnod a postázáshoz szükséges adatokat, és ezen a felületen látod majd a "kedvezményes kód" mezőt. Ide írd be a kuponodon látható kódot.

Ezután kattints a Kód beváltása gombra, ami ekkor magától kékre színeződik.

Innentől nincs is több teendőd - a rendszer automatikusan levonja a végösszegből a kedvezményt. Fontos tudnod, hogy a kedvezmény csak a termékek árából vonható le, a szállítási díjból nem. Tehát ha például 5.000 Ft-értékben vásárolsz, 890 forintos szállítással, akkor a 20%-os kedvezményedet nem az 5.890 forintos végösszegből, hanem az eredeti 5.000 forintból vonja le a rendszer. Így a fizetendő összeg 4.890 Ft lesz.


Még egy fontos tudnivaló

Mivel a jelenlegi webshopunk nagyon friss (csupán néhány hónapos), ezért a kuponkódfogadás egyelőre béta verzióban van. Ezért lehetséges, hogy a Te számítógépedről vagy telefonodról érkező kuponkódot nem fogadja el automatikusan a rendszerünk. Ilyenkor hibaüzenet jelenik meg, valahogy így:

Ha ez történik, ne ijedj meg, a kódod attól még érvényes, és a rendszerünkben él rá a megfelelő kedvezmény. Dolgozunk az ügyön, és rövidesen megoldjuk a problémát, de ezt szerencsére neked nem kell kivárnod. Csak annyit kell tenned, hogy a "Folytatás" gombra kattintasz, majd kiválasztod a fizetési és szállítási módokat. A rendelés véglegesítése előtt meg fog jelenni egy "További megjegyzések" nevű mező.

Ide írd be a kódodat, ha előzőleg valamiért nem fogadta el a rendszer. 

A megrendelés beérkezésekor mi látni fogjuk, és azonnal lekönyveljük számodra a kedvezményt. Bármilyen fizetési módot választhatsz, mert minden esetben le fogjuk tudni vonni (vagy azonnal visszautalni) a különbözetet. Ne aggódj, a kedvezményed mindenképpen jár, és szívügyünk, hogy sikerüljön is igénybe venned. Ha egyszer világhírű zenész válik belőled, fontos, hogy a jó hírünket terjeszd majd😉

Ha mégis bizonytalan vagy a rendelés leadásával kapcsolatban, nyugodtan keress minket az elérhetőségeinken.

Ha pedig készen állsz a válogatásra a szuper ütőink között, akkor kattints ide!