Szeretettel köszöntelek a megújult Ashkatan webshopban

Domoki Soma Levente vagyok, klasszikus ütőhangszeres zeneművész-tanár, az Ashkatan marimba ütők gyártója.

Miért olyan különlegesek az Ashkatan termékek?

Egyrészt azért, mert nem csak a gyártásukat irányítom, hanem ütősként használom is őket. Ezáltal jól ismerem minden tulajdonságukat, és könnyedén reagálok minden felvetett kérdésre és kérésre, szívesen segítek a választásban és saját tapasztaltból adok tanácsokat a használóiknak.

Másrészt, mert rendkívül jól gépesített háttérrel rendelkezünk. Az ütők esetében nem előny, ha "nincs két egyforma": éppen az a cél, hogy minden egyes darab hajszálpontosan egyforma legyen. Ezt segíti a komoly gépparkunk: gyalu-, fűrész- és esztergagép, speciális esztergakések, és büszkeségünk, a verőkötőgép, amely kifejezetten ehhez az egyedi gyártási folyamathoz épült.

Harmadrészt, mert az Ashkatan termékei szemtelenül olcsók. A klasszikus zene kellékei valódi luxusterméknek számítanak, ami miatt a gyártók sok esetben irreálisan "felverik" az árakat, akár 80%-os marketing- és egyéb költséget fizettetve meg a vevővel. Az igazság az, hogy nekünk ehhez a kezdetektől fogva nem volt gyomrunk. Így lettek az Ashkatan ütők A VILÁG LEGOLCSÓBB NEM KÍNAI marimba ütői - és tulajdonképpen ez vezetett minket a sikerhez. De erről többet megtudhatsz a sztorinkat olvasva ;)

Negyedrészt, mert elképesztő ütemben terjeszkedünk. Szinte hónapról hónapra jelenik meg egy-egy új ország a szállítási címeink között. 2017-ben, amikor kétnyelvű weboldalt indítottunk, fő célközönségünket az amerikai ütősökben láttuk - ma már Belgiumtól Svájcon át egészen Ausztráliáig és Hong Kongig postázunk marimba ütőket. Ez teljesen egyedi referenciát jelent, hiszen a hazai vevők is biztosak lehetnek benne, hogy nemzetközileg elismert ütőkkel játszhatnak.

Végül, de nem utolsó sorban azért, mert komoly céljaink vannak. A marimba ütő csupán egy példa azokból a termékekből, amik speciális voltukból fakadóan irreálisan magas áron kaphatóak némelyik forgalmazótól. Ezért szeretnénk a jövőben teljesen új termékekkel előállni: a triangulum ütők és gumilapok mellé tervezünk dobverőket, cajont és más kézi ütőhangszereket, zeneoktatási kellékeket és még sok más különlegességet. Emellett rengeteg energiát fektetünk az innovációkba: már meglévő termékeinket is folyamatosan fejlesztjük, hónapról hónapra új anyagokat és megoldásokat kísérletezünk ki. Sok olyan ötletünk van, amit nem csak itthon, hanem nemzetközi szinten sem valósítottak még meg más gyártók - reméljük, hogy nemsokára megoszthatjuk ezeket Veletek is :)

Ha kíváncsi vagy a sztorinkra, kattints ide!

Ha pedig csak a kuponkódért jöttél, ide kattints ;)