Mi mindent tud az új S80 marimba ütő?

2021.07.07

Nézzük, mit is tud az új S80-as marimba ütőnk:

- TUTTI ütő, vagyis az egész marimbán használható

- könnyű és a hossza kisebb a Kipchak szériánknál, ezért

- a négyverőzés elkezdéséhez tökéletes, valamint

- kezdők számára is kiváló választás

EMELLETT

- 100%-ban európai gyártmány

- kiváló minőségű hegyi juharból készül

Furcsán hangzik, de mivel magam is zeneiskolai tanár vagyok, annyira fontos számomra a minőség, hogy csomagolás és postázás előtt minden egyes ütőt személyesen próbálok ki.

Ráadásul az S80 típusú marimba ütőket gyakorlatilag állandóan használom a zeneiskolai tanításban, és őszintén tudom ajánlani minden kollégának és növendéknek. Nekem nagyon jó tapasztalataim vannak velük, a gyerekek is szeretik őket. Nem túlzok: szó szerint versengenek azért, hogy melyikük játszhasson a "zöldfejű" ütőkkel, olyan ütők helyett, amik háromszor-négyszer ennyibe kerülnek a hangszerboltok polcain. Mert nekünk, akik az ütőket fejlesztik, lehet véleményünk arról, hogy mi mennyire jó, de az igazi szakemberek ebben az esetben a zeneiskolások, hiszen ők érzik igazán, hogy hogyan áll egy ütő az ő kis, kezdő kezükben:)

Ismét a végéhez közelít az esztendő. És ahogyan tavaly, most is egy különleges ajándékkal kedveskedünk. Hogy kinek? Neked, magunknak, és mindenkinek. Nem csak azoknak, akik marimba ütőket használnak, hanem - ez kicsit fellengzősen hangzik, tudom - az egész emberiségnek.