Karácsonyi ajándék 2018

2018.12.16

Akik ismerik az Ashkatan Marimba Mallets filozófiáját, tudják, hogy nem vagyunk marketingközpontú vállalkozás. Én személy szerint sokkal jobban szeretem, ha frappáns reklámszlogenek helyett az általam személyesen, egyesével minőség-ellenőrzött marimba ütőkkel jellemezhetjük a munkánkat. Ezért is nagy öröm számomra minden pozitív visszajelzés, és minden egyes visszatérő vásárló többet jelent a leglelkesebb dicséretnél is.

Be kell ismernünk, hogy az idei karácsonyi szezonban minden eddiginél több Ashkatan marimba ütő került a karácsonyfák alá. És nem csak Magyarországon, hanem Amerika számos államában is ugyanilyen bizalmat szavaztak nekünk. És még meglepőbb számunkra, hogy a karácsonyi szezonnal nem ért véget a munkánk. A "várva várt" pihenés még várat magára, hiszen ezekben a percekben is újabb megrendeléseken dolgozunk.

És ez a legfontosabb számunkra. Éppen ezért, frappáns marketingszövegek és mutatós reklámképek helyett szeretném az egész "Ashkatan csapat" nevében őszintén megköszönni azt a bizalmat, amivel az utóbbi hónapokban fordultak hozzánk.

Viszonzásul pedig azt adjuk, ami számunkra is a legfontosabb:

a 2019-es évben is teljes erőbedobással, őszinte lelkesedéssel és teljes nyitottsággal folytatjuk tovább a munkát. Ez a mi karácsonyi ajándékunk, és kívánjuk, hogy minél több emberhez jusson el a következő esztendőben!