en-Karácsonyi ajándék 2018

16/12/2018

Akik ismerik az Ashkatan Marimba Mallets filozófiáját, tudják, hogy nem vagyunk marketingközpontú vállalkozás. Én személy szerint sokkal jobban szeretem, ha frappáns reklámszlogenek helyett az általam személyesen, egyesével minőség-ellenőrzött marimba ütőkkel jellemezhetjük a munkánkat. Ezért is nagy öröm számomra minden pozitív visszajelzés, és minden egyes visszatérő vásárló többet jelent a leglelkesebb dicséretnél is.

Be kell ismernünk, hogy az idei karácsonyi szezonban minden eddiginél több Ashkatan marimba ütő került a karácsonyfák alá. És nem csak Magyarországon, hanem Amerika számos államában is ugyanilyen bizalmat szavaztak nekünk. És még meglepőbb számunkra, hogy a karácsonyi szezonnal nem ért véget a munkánk. A "várva várt" pihenés még várat magára, hiszen ezekben a percekben is újabb megrendeléseken dolgozunk.

És ez a legfontosabb számunkra. Éppen ezért, frappáns marketingszövegek és mutatós reklámképek helyett szeretném az egész "Ashkatan csapat" nevében őszintén megköszönni azt a bizalmat, amivel az utóbbi hónapokban fordultak hozzánk.

Viszonzásul pedig azt adjuk, ami számunkra is a legfontosabb:

a 2019-es évben is teljes erőbedobással, őszinte lelkesedéssel és teljes nyitottsággal folytatjuk tovább a munkát. Ez a mi karácsonyi ajándékunk, és kívánjuk, hogy minél több emberhez jusson el a következő esztendőben!